- Autor: Tereza Hyksova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Rýže Arborio (v suchém stavu) | 150 |
Víno bílé suché | 200 |
Máslo čerstvé | 50 |
Klobása moravská | 200 |
Rajčata sušená v oleji | 30 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Parmezán 25% | 80 |
Energetická hodnota celkem: 8439 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 122,
Sacharidy (g): 158,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 4220 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 79, SAFA (g): 33.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.